Fietsverhuur Utrecht

Bij Fietsverhuur Utrecht kunt u terecht voor diverse vormen van fietsverhuur:

Dag verhuur
Huur bij Fietsverhuur Utrecht een fiets om lekker een dagje te toeren in de stad en provincie Utrecht.

Verhuur voor meerdere dagen
Natuurlijk kunt u ook een fiets huren voor enkele dagen of zelfs weken. Vroegtijdig reserveren is gewenst en voornamelijk in de zomermaanden aan te raden.

Groepsverhuur
Groepsverhuur is een vorm van fietsverhuur waarvan veel gebruik wordt gemaakt. Denk hierbij aan een dagje uit met collega´s, vervoer voor zakenrelaties of een bezoek aan een museum met familieleden. Gedurende het hele jaar komen aanvragen voor deze vorm van verhuur binnen, met topdrukte tijdens de zomermaanden. Uiteraard is bezorgen en ophalen op de door uw gewenste plaats en tijdstip geen probleem. Vroegtijdig reserveren is gewenst en voornamelijk in de zomermaanden aan te raden.

Bedrijfsfietsen verhuur
Wij hebben contracten met diverse bedrijven waar onze huurfietsen dagelijks worden gebruikt als dienstfietsen en/of persoonsgebonden fietsen, zoals bij vts Politie Nederland te Driebergen. Deze vorm van verhuur is vergelijkbaar met het Fietsenplan, alleen blijven de fietsen eigendom van Fietsverhuur Utrecht. Indien u interesse hebt in het huren van bedrijfsfietsen kunt u een vrijblijvende afspraak maken met Martin van Bentum via verhuur@fietspunt.net.

Hoe gaat fietsverhuur Utrecht in zijn werk?
U vult onder het tabblad “offerte aanvraag” in welke soort vervoermiddel u wilt huren, aantallen, het afleveradres/ophaaladres en uiteraard de tijden van levering/ophalen. Tevens vragen wij u om uw contactgegevens zoals organisatie, contactpersoon en adresgegevens. Daarna maken wij voor u een passende offerte.

Deze ontvangt u per email en deze offerte is tevens een optie op de fietsen voor de huurdag!
Mocht dit akkoord zijn, dan ontvangt u van ons een orderbevestiging waar alles keurig en duidelijk op vermeld staat, zoals wat u gehuurd heeft, tijden van levering/ophalen, huurdatum of periode, adressen van levering/ophalen, betalingsvoorwaarden en leveringsvoorwaarden.